2019 Nouă cele mai bune mașini cu cele mai bune evaluări


În cazul în care vă gândiți să achiziționați un alt vehicul în viitorul apropiat, aceasta este una dintre cele mai bune ocazii din an pentru a urmări cele mai recente descărcări și progrese, deoarece producătorii de automobile își îndreaptă atenția spre 2019.

Pentru a le monitoriza pe toate, am alcătuit o listă a noilor vehicule din anul model 2019... până în acest moment. Continuați să verificați, deoarece vom include noi automobile pe măsură ce acestea debutează.

Audi A7 a fost unul dintre sosirile neașteptate la secțiunea "mașini cu patru intrări" în 2012. În prima sa revizie majoră, A7 2019 trage sugestii stilistice de la automobilul principal A8, inclusiv structura fațadei și designul interior. Loga schimbă cadranul MMI al modelelor anterioare cu un design cu ecran cu cadran, incluzând un ecran superior de 10,1 inchi și un ecran inferior de 8,6 inchi.

A7 vine în prezent ca o rasă încrucișată melodioasă, care lucrează cu V6 de 3,0 litri pentru a crea 340 de putere și 368 de lire-picioare de cuplu.

A7 va începe de la 68.000 de dolari, ceea ce înseamnă într-adevăr 1.700 de dolari nu chiar modelul activ. Accesibilitatea nu a fost declarată.


Audi E-Tron 

Audi face un SUV de mici dimensiuni ca primul său vehicul electric livrat în masă. Ei fac 168 de forță (182 de lire-picioare de cuplu) și 188 de tracțiune (232 de lire-picioare), separat. Modul de joc, într-o fracțiune de secundă, construiește randamentul cu 13 cupluri (46 de lire-pietru) și 33 de tracțiune (30 de lire-pietru).

E-Tron începe de la 74.800 de dolari pentru echiparea Premium Plus și 81.800 de dolari pentru echiparea Prestige, ceea ce îl plasează aproape de gama de nivel de trecere a lui Tesla Model S și Model X.


Bmw Seria 3 

Această mașină extravagantă proeminentă a fost modernizată pentru 2019 cu numeroase evoluții, inclusiv Reversing Assistant, care înregistrează ultimii 50 de metri de mers înainte și întoarce vehiculul pe o cale similară.

Seria 3 va fi oferită la început sub forma modelului 330i, echipat cu un motor turbo de 2,0 litri cu patru camere cu patru cilindri, care produce 255 de putere și 295 de livre-picior de cuplu. Acestuia i se va alătura M340i în 2019 și modulul încrucișat 330e în 2020.


Bmw Seria 8 

BMW M850i scoate în evidență o capotă lungă, iar sub ea se află un V8 biturbo care produce 523 de putere și 553 de lire-picioare de cuplu. Acesta trimite capacitatea la tracțiunea integrală standard xDrive. Acoperișul variantei decapotabile se deschide sau se închide în 15 secunde la viteze de până la 50 de kilometri pe oră.

La interior, Seria 8 evidențiază un ecran tactil de 12,3 inci. Acesta rulează cea mai recentă formă a iDrive de la BMW și încorporează Microsoft Office 365 și Skype for Business. Diferite evidențe încorporează un dandy cu cheie de prezentare avansată, sistem stereo Bowers and Wilkins și un pachet M Sport accesibil.


Bmw X7 

Veți percepe imediat BMW X7 pentru dimensiunea sa, însă pentru amploarea grilei sale. În interior, vei descoperi trei coloane și locuri pentru până la șapte persoane, sau șase în cazul în care te decizi pentru scaunele comandantului cu al doilea impuls. Deciziile privind motorul încorporează un motor cu șase cilindri în linie twin-turbo de 335 de cai putere (xDrive40i) sau un V8 twin-turbo (xDrive50i) care produce 456 de unități și 479 de lire-picioare de cuplu.

După cum recomandă denumirile, controlul este direcționat către tracțiunea integrală xDrive, iar totul se deplasează pe o suspensie pneumatică ce poate fi coborâtă pentru un acces mai simplu. Alte capcane șmecherești încorporează controlul roților din spate și un cadru de suspensie versatil, cu o cameră care filtrează condițiile de drum din față.

MSRP de bază pentru xDrive40i este de 73.900 de dolari, în timp ce xDrive50i, controlat de V8, începe de la 92.600 de dolari. BMW primește acum cereri.


Chevrolet Silverado 

Silverado 2019 va cântări 450 de lire sterline nu exact modelul activ, pe seama utilizării aluminiului pentru intrările, capota și partea din spate. Pat și alte segmente semnificative vor fi chiar și acum din oțel de înaltă calitate. De asemenea, va fi accesibilă o parte din spate electrică. Noul Silverado va fi, de asemenea, accesibil cu un motor turbo cu patru cilindri și un motor diesel Duramax de 3,0 litri, în afară de motoarele pe benzină V8 de 5,3 litri și 6,2 litri. Puterea este dirijată printr-o altă transmisie programată cu 10 trepte. Silverado va oferi, de asemenea, combustibil puternic bordul pentru a închide camerele individuale și a economisi combustibil.

MSRP de bază pentru Chevrolet Silverado 2019 este de 28.300 de dolari. Câteva vehicule se strecoară în dealeri, așa că cel mai probabil puteți descoperi unul în acest moment. Pentru orice altă persoană, este încă la fel de aproape de colț.

Ford Ranger 

Ford Ranger lipsește din vitrina americană de camioane din 2011. Ranger depinde de pick-up-ul mondial Ford T6 T6, însă atunci când va atinge baza în SUA înainte de termen, peste un an, va fi însoțit de elemente importante, cum ar fi sistemul de infotainment SYNC 3 și Wi-Fi, care poate asocia până la 10 gadgeturi la o distanță de până la 15 metri de vehicul. Motorul standard este un motor turbo de 2,3 litri cu patru cilindri care produce 310 de putere și 350 de lire-picioare de cuplu.

Portage primește deocamdată cereri pentru Ranger 2019, care are un cost de pornire de 24.000 de dolari și se așteaptă să ajungă la dealeri la mijlocul anului 2019.


Mazda 3

Mazda3 este pionierul ofertelor mondiale ale constructorului auto, așa că o revizie primește, din toate punctele de vedere, la fel de multă vâlvă ca un vehicul de jocuri. Noua Mazda3 din 2019 adoptă o strategie progresiv de lux. Este cu 3,2 centimetri mai lungă și nu chiar cu un centimetru mai joasă, ceea ce îi conferă o poziție din ce în ce mai emoțională.

În interior, vehiculul include un stil perfect, extravagant ca stil. Ecranul tactil de pe tabloul de bord este în prezent o unitate substanțială de 8,8 inci, care poate fi controlată prin intermediul unui selector joystick din suportul interior. Acesta va fi accesibil cu alternative de motoare pe benzină și diesel, la fel ca și noul motor Mazda cu pornire sub presiune, care perie cele mai bune caracteristici ale celor două motoare pe benzină și diesel.

Evaluarea și accesibilitatea nu au fost declarate.


Toyota Prius AWD-E 

Acest Prius cu tracțiune integrală păstrează primul sistem de propulsie în avans, însă adaugă un motor electric autonom la roțile din spate. La viteze de până la 6 mile pentru fiecare oră, motorul din spate se conectează în mod natural cu - și se va conecta la nevoie - până la 43 de mile pentru fiecare oră. Peste această perioadă, rămâne separat pentru a păstra vitalitatea.

Indicatorii EPA pentru Prius cu tracțiune integrală sunt de 52/48/50 mile pentru fiecare galon (oraș/stradă/consolidat). Comparați acest lucru cu Prius cu tracțiune integrală, care se bazează pe un randament de 58/53/56 pentru echiparea LE Eco și de 54/50/52 pentru tot ceea ce rămâne din gama de echipări.

Prius AWD-e va începe de la 27.300 de dolari pentru echiparea LE Eco și de la 39.740 de dolari pentru XLE. Accesibilitatea nu a fost raportată.


Acura RDX 

În spatele noii grile gigantice a noului RDX 2019 se află un alt motor turbo de 2,0 litri cu patru camere cu injecție directă. Acesta este cuplat la o altă transmisie programată cu 10 trepte. În interior, RDX primește un alt show de 10,2 inci care este lucrat prin intermediul touchpad-ului.

Valorea variază de la 37.300 de dolari, până la 45.400 de dolari pentru un pachet Advance demonstrează.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire