2021 TESLA MODEL Y CROSSOVER: O VESTE EXCELENTĂ


Ești surprins să vezi un nou aspect al lui Tesla Model Y? Vreți să aflați mai multe despre acest model? Iată tot ce trebuie să știți.

ȘTIRI DESPRE TESLA MODEL Y:

Elon Musk face promisiunea că va construi un crossover mic pe o platformă similară cu cea a lui Model 3 și va intra în producție în 2020.

Așadar, vom avea parte de o privire reală a modelului Y Tesla. Elon Musk, CEO-ul Elon Musk, a anunțat ieri că va dezvălui următorul său model de mașină la Los Angeles, în cadrul evenimentului Tesla Design Studio din 14 martie.

Musk a făcut o glumă în luna mai a anului trecut, spunând că va anunța lumea despre următoarea mașină în zilele de Ides of March, el s-a înșelat cu doar o zi cu această veste de Ziua Pi.

ELEMENTELE DE BAZĂ DESPRE VEHICUL: 

Tesla Model Y va fi un mic SUV crossover pentru completarea capetelor secunde ale unei game de Tesla. Ar fi vehiculul numărul cinci pe listă, alături de Model 3, viitorul Roadster redesenat, Model S, sedan de lux de dimensiuni mari, și Model X, SUV de dimensiuni medii.

Y va fi crossover-ul construit pe platforma lui Model 3, așa cum X este crossover-ul construit pe platforma lui Model S. Viitorul Model Y va reprezenta aproximativ trei sferturi din unele dintre părțile sale cu Model 3. Acesta va fi mai costisitor și mai semnificativ în comparație cu 3, dar mai puțin în ceea ce privește autonomia.

CUM ARATĂ? 

Până în prezent, teaserul Tesla pentru Model Y nu a fost clar pentru majoritatea oamenilor. În iunie 2018, compania a inițiat o imagine criptică la întâlnirea acționarilor pe care o puteți vedea la Electrek cu imaginea teaser declarată în iunie 2017. Aceasta nu include informații detaliate, nici măcar jumătatea din spate a mașinii nu a fost dezvăluită.

Modelul Y pare să aibă un parbriz; îl puteți numi luminator datorită formei sale abrupte.  În afară de asta, imaginile nu dezvăluie prea multe informații că modelul Y are o singură roată și că este alcătuit din materie. Musk a declarat în mai 2018 că Tesla răsfoiește proiectele anterioare, dar a afirmat în toamnă că va aproba un prototip, ceea ce duce la dezvăluirea vehiculului în luna martie a acestui an.

Rețineți întotdeauna, totuși, că Tesla a difuzat Model 3 la începutul anului 2016, dar nu a expus un vehicul complet mult mai târziu. Așadar, în sfârșit vom putea vedea modelul Y luna aceasta, dar nu uitați că îl puteți comanda.

UNDE SE POTRIVEȘTE?

În condițiile în care Y Model va fi un crossover construit pe arhitectura lui Model 3, cei mai mulți știu că vine de la mașină. Presupunând că Tesla nu extinde prea mult baza de 113,2 inci a roții Modelului 3, concurenții lui Y ca mărime și preț vor fi crossovere mici precum Acura MDX și BMW X3.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire