Caracteristici pentru familii


Este ușor pentru un producător de automobile să pună un DVD player pe bancheta din spate și câteva ecrane pe bancheta din spate a unei mașini și să o comercializeze pentru familii. Cu toate acestea, pe măsură ce U.S. Newsgroup evaluează o mulțime de vehicule în fiecare an, am descoperit că unele aspecte favorabile familiei sunt mai utile decât altele.

Controalele pentru adolescenți se numără printre cele mai benefice caracteristici. Aceste controale, fie prin intermediul cheii mașinii, fie prin intermediul unei aplicații sau al unui sistem telematic, pot ajuta părinții să dezvolte obiceiuri dezirabile la șoferii lor adolescenți. Unele sisteme vă oferă rapoarte privind ritmul și frânarea provocatoare, ca în cazul lui Chevy Traverse. Altele, cum ar fi sistemul din Ford Edge și Ford Expedition, restricționează volumul stereo sau nu lasă sistemul stereo să pornească până când toate centurile de siguranță nu sunt prinse. Rețele precum cele accesibile în Mercedes-Benz GLE, Acura RDX, Honda Accord și Honda Odyssey vă trimit semnale prin SMS atunci când automobilul este condus după o anumită oră din noapte, peste o anumită viteză sau în afara unei zone geografice pe care ați stabilit-o. Caracteristicile de acest tip nu vă permit doar să depistați șoferii adolescenți, ci vă pot ajuta, de asemenea, să supravegheați îngrijitorii de copii mici sau de adulți mai în vârstă care ar putea folosi mașina de uz casnic.

Oricine s-a luptat vreodată cu un copil mic și agitat în timp ce încerca să încarce cumpărăturile va aprecia ușa de încărcare hands-free de pe Ford Edge și Expedition, Chevrolet Traverse, Mercedes-Benz GLE, Audi Q7, Acura RDX, BMW Seria 5 și Honda Odyssey. Călătoriile lungi pe șosea trec cu un minim de plângeri atunci când aveți Wi-Fi în mașină, lucru pe care îl au majoritatea câștigătorilor noștri.

Toate mașinile care au triumfat au scoruri de top la testele de impact, însă noi punem în plus în vedere caracteristicile de protecție care pot preveni un accident, cum ar fi frânarea automată în față și în spate, precum și asistența la menținerea benzii de rulare. Un dispozitiv de cameră de 360 de grade este rafinat pentru a verifica tot ce se află în jurul mașinii, în special în mediile în care micuții pot ajunge în plus să se închidă - cum ar fi o parcare de grădiniță sau de creșă.

Apoi, unele aspecte pur și simplu au grijă de tine, cum ar fi sistemul audio electiv remarcabil din Acura RDX, competențele de parcurs rutier ale BMW Seria 5 și cei 577 de cai putere din echiparea AMG a Mercedes-Benz GLE.

Totuși, în cea mai mare parte, există doar o emoție clară care vine din faptul că ai un automobil care este un companion valoros pentru familia ta, care îți face viața mai ușoară prin intermediul echipamentelor pe care le dorești pentru a uita de mașină și a te concentra pe familia ta.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire