Câteva sfaturi pentru cumpărarea unei mașini


Spuneți-i unui prieten sau unui vecin că sunteți în căutarea unui automobil nou sau second-hand și probabil că veți fi încântați cu povești despre cât de bună a fost oferta lor la achiziția finală, cu recomandări despre cum să obțineți un acord personal extraordinar. Adevărul este că este unul dintre visele reprezentanțelor auto să facă fiecare client să creadă că a primit cea mai excepțională afacere cu vehicule din lume.

Citiți mai departe și vă vom ajuta să separați sfaturile excelente de cumpărare de mașini de legendele urbane. Veți vedea că achiziția profitabilă de automobile se reduce la cunoștințe, pregătire și la înțelegerea momentului în care trebuie să vă îndepărtați de o afacere proastă.

Cunoașteți-vă bugetul

 Înainte de a vă gândi la următoarea mașină, este esențial să vă gândiți la bugetul lunar și la modul în care se va încadra în el un automobil. Veți dori să completați toate cheltuielile dvs. lunare contemporane, inclusiv utilitățile, asigurarea, mâncarea, îmbrăcămintea, plățile cardului de depozit, plățile de leasing sau ipotecă și alte obligații lunare. Apoi adăugați cheltuielile lunare pentru a avea o mașină, împreună cu asigurarea auto, combustibilul, parcarea și întreținerea.

Numai atunci când aveți o imagine clară a finanțelor dvs. lunare puteți presupune cât de multă mașină, camionetă sau SUV vă puteți permite. Cu toate că achiziția de automobile bazată doar pe o taxă lunară vă poate costa pe termen lung (așa cum vom vorbi imediat), este necesar să nu vă depășiți bugetul lunar. Calculatorul nostru de accesibilitate auto vă poate ajuta să decideți cât de luxos trebuie să luați în considerare un vehicul.

 Localizați vehiculul potrivit

Odată ce v-ați făcut o idee despre bugetul dumneavoastră, puteți să căutați vehicule care să se potrivească dorințelor și stilului dumneavoastră de viață. Luați în considerare câte ființe umane trebuie să transportați, plus câte tone de spațiu doriți pentru lucrurile fiecăruia. Gândiți-vă la locul pe unde conduceți, la condițiile de drum și la cât de mult călătoriți. Dacă petreceți mult timp în călătorii lungi pe bulevard, s-ar putea să doriți un automobil spațios cu un kilometraj mare al benzinei în locul unui subcompact care este ușor de parcat în oraș. SUV-urile și crossoverele sunt la modă în acest moment, dar acestea vin cu etichete de preț mai mari decât automobilele și sunt, în general, mai scumpe pentru combustibil, întreținere și asigurare.

Nu vă uitați doar la locul în care vă aflați astăzi - gândiți-vă la dorințele dumneavoastră în materie de automobile peste câțiva ani. Aveți copii pe drum, veți avea nevoie de ceva care să poată transporta părinți în vârstă sau este suficient de încăpătoare acea mașină de activități sportive cu două locuri? Dacă nu mai sunteți sigur de ceea ce vă poate aduce viitorul, o închiriere momentană ar fi, eventual, o gândire mai bună decât să cumpărați o mașină. Puteți afla mai multe în articolul nostru despre cumpărări versus leasing.

Clasamentele și recenziile noastre pentru mașini noi reflectă luarea în considerare a elementelor pe care clienții ne informează că sunt imperative în deciziile lor de cumpărare a unui automobil. Acestea se bazează pe opinia consensuală a celor mai importanți jurnaliști auto din America, îmbinată cu înregistrări cantitative privind fiabilitatea și siguranța preconizate. Clasamentele și evaluările noastre privind automobilele second-hand includ informații despre costul de posesie, astfel încât să puteți obține un automobil care va fi mai puțin costisitor pe termen lung.

Luați în considerare ce vă place și ce nu vă place la mașina dvs. modernă. Dacă optați pentru o putere mai mare, de exemplu, puteți alterna sistemul economic de combustibil cu un sistem mai excelent de cai putere. Nivelul elementelor de protecție de înaltă tehnologie s-a schimbat dramatic în ultimii câțiva ani, așa că veți dori să examinați ce este accesibil înainte de a vă alege următoarea mașină.

Învățați limba

 Este ușor să te pierzi în limbajul achizițiilor și al împrumuturilor auto. Industria auto vine cu un vocabular propriu, care se schimbă rapid pe măsură ce apar noi tehnologii. Ceea ce complică și mai mult situația sunt producătorii auto care folosesc nume neobișnuite pentru a vorbi despre aceleași sisteme. Din fericire, evaluările noastre de vehicule noi și mașini second-hand descriu destul de multe tehnologii disponibile pe fiecare model și nivel de echipare.

Explorați informațiile noastre despre limbajul împrumuturilor pentru a cerceta finanțarea automobilelor. Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi a dezvoltat informații cuprinzătoare la tehnologia de protecție.

 Cunoașteți procesul de cumpărare a mașinii

 Cumpărarea unei mașini este una dintre ultimele arene de negociere liberă a tarifelor. În timp ce acest lucru poate fi intimidant pentru mulți cumpărători, puteți nivela participarea la acest domeniu prin intermediul stăpânirii modului de achiziționare a unei mașini, a modului în care se stabilesc prețurile mașinilor și a modului de negociere a unei oferte magnifice. Echipamentele online au oferit consumatorilor mai multe date decât oricând. Acele informații pot deveni încredere în sine atunci când discutați o afacere cu un vehicul.

Înțelegerea metodei de cumpărare a unei mașini vă va ajuta, în plus, să alegeți orice indicații sau tactici pe care un vânzător încearcă să le folosească pentru a vă face să intrați în afacerea pe care vrea să o acceptați. Veți recunoaște când să respingeți și când să vă îndepărtați.

Cumpărați la momentul potrivit

 Unele momente pentru a vizita o reprezentanță sunt mai bune decât altele. Ignorați recomandările; unii vă vor furniza despre a merge chiar înainte de ora de închidere - nu ar funcționa. În schimb, favorizați să faceți cumpărături chiar înainte de încheierea unei luni, a unui trimestru sau la sfârșitul anului. Dealerii și vânzătorii au vise și este foarte probabil să vă ofere o ofertă mai bună dacă au nevoie doar de câteva venituri în plus pentru a-și atinge următoarea primă.

Cumpărăturile la sfârșit de săptămână sunt fantastice dacă sunteți în căutare sau dacă aveți mult timp la dispoziție pentru a cumpăra o mașină. Dealerii sunt de obicei la cel mai aglomerat nivel, iar dacă nu păreți un cumpărător sever, probabil că vă vor lăsa în pace. Dacă vă hotărâți să cumpărați, fiți pregătit să așteptați mult timp pentru a negocia un preț, pentru a obține un drive de verificare, pentru a vă evalua mașina de schimb și pentru a trece prin biroul de finanțare.

Zilele din timpul săptămânii și serile sunt mult mai liniștite la dealeri, așa că s-ar putea, de asemenea, să puteți intra și ieși în mai puțin timp.

Test drive în mod corect

 Un test de verificare a presiunii este o secțiune esențială a oricărei achiziții de mașini noi sau second-hand, deși veți alege să o faceți corect pentru a obține cele mai multe beneficii. O verificare exactă a presiunii de verificare începe de laevoluat cu mult înainte de a pleca din lotul dealerului. Prima problemă pe care doriți să o faceți este să vă asigurați că puteți fi mulțumit de automobil și că puteți vedea tot ceea ce trebuie să vedeți. Dacă autoturismul nu este confortabil pe lotul dealerului, este posibil să nu mai fie fericit la trei luni după ce l-ați cumpărat.

În timp ce majoritatea vânzătorilor au trasee de test-drive pre-planificate, veți favoriza găsirea posibilităților de a alimenta tipurile de drumuri pe care le parcurgeți zilnic. Este o idee bună să puneți sub presiune automobilul special pe care căutați să îl cumpărați, astfel încât să puteți descoperi probleme excelente, zgomote neobișnuite sau probleme de manevrabilitate. Nu toate automobilele noi ies din unitatea de producție în condiții ideale. Problemele cu automobilele folosite trebuie să fie notate, astfel încât mecanicul dumneavoastră să le poată investiga în cursul inspecției înainte de cumpărare.

Este esențial să aduceți scaunele auto pentru copii pentru a vă asigura că acestea se vor potrivi în locul în care aveți nevoie și că sunt ușor de instalat. Dacă intenționați să transportați în mod regulat obiecte mari, livrați-le pentru a vă asigura că se potrivesc. Exemplele constau în lăzi pentru câini, instrumente muzicale și echipamente sportive.

Vânzările Recollect sunt de obicei finale

 Motivul pentru care preferați să faceți atât de mult due diligence este că cele mai multe venituri auto sunt finale. Odată ce semnați actele și părăsiți vânzătorul, mașina este a dumneavoastră. Chiar dacă starea autovehiculului a fost denaturată, probabil că veți fi totuși prins cu mașina. Dacă este un autoturism nou sau un autoturism CPO cu garanție, veți fi capabil să obțineți probleme constante prin intermediul departamentului de furnizori al dealerului. Dacă este o mașină folosită în afară de garanție, va trebui să plătiți factura de reparații din buzunar.

Câțiva producători și supermagazine de mașini second-hand au politici de returnare restricționate; cu toate acestea, cele mai multe dintre ele sunt încărcate cu litere mici, ceea ce face ca returnarea aproape oricărui vehicul să vă coste la final bani.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire