Cea mai bună și simplă modificare auto pe care o poți face

 


O calificare în științe mecanice pentru a vă repara propria mașină. Acest lucru nu este în niciun caz autentic, însă ar trebui să aveți o calificare mecanică ceva mai mare decât cea esențială înainte de a desface capacele și de a începe să evacuați lucruri. Pe lângă reparațiile ample și ajustările la scară extinsă, există o grămadă de revizii pe care le poate face aproape oricine și care vor avea un efect major. De la anvelope noi și accesorii flash până la introducerea camerelor de întărire și a cadrelor de verificare a informațiilor, iată câteva reproiecții simple care vă vor reînvia vechea mașină.


Anvelope 

În cazul în care aveți nevoie ca mașina dvs. să se descurce mai bine, începeți cu un aranjament decent de anvelope. Puterea este incredibilă și toate celelalte, dar în cazul în care nu aveți un elastic de calitate care să vă dea aderență și să facă o interpretare a acesteia pe stradă, oomful de mare randament nu susține absolut nimic.


Bujii cu scântei 

Bujiile de scântei mai bune sunt un schimb simplu și moderat care poate avea un efect semnificativ. Cu cât este mai bună natura scânteii, cu atât mai bună este aprinderea, ceea ce înseamnă mai multă putere și un randament mai bun. (Iată o dată terminată despre cea mai competentă metodă de a le verifica pe ale tale).


Unitatea de control al motorului (Ecu) Flash 

ECU din mașina dumneavoastră este configurat încă de la linia de producție pentru a controla amestecul de combustibil-aer din motor, ceea ce sporește productivitatea și puterea. Problema este că producătorii programează parametrii ECU cu mult sub capacitatea reală a motorului - în general, ca plasă de siguranță. O reconstrucție rapidă poate deschide aaaa toate tipurile de execuție a motorului și, în câteva exemple, chiar să returneze un consum mai bun de combustibil.


Bucșe 

Suplimentarea bucșelor este mai necesară decât schimbarea fitingurilor flash, însă veți fi bucuroși că ați făcut-o. Între suspensie și contur și între trenul de rulare și motor, bucșele elastice de instalație industrială ajută la măcelărirea vibrațiilor în toată mașina dumneavoastră. Problema cu bucșele elastice este că acestea se uzează și se despică după un anumit timp. Bucșele din poliuretan nu numai că durează mai mult decât partenerii lor elastici standard, dar, în plus, finalizează o muncă superioară de suprimare a vibrațiilor și de limitare a modificării greutății.


Admisia de aer rece 

Cu cât mașina dumneavoastră inhalează mai bine, cu atât mai bine funcționează. O admisie de aer rece nu numai că deschide curentul de vânt către motorul dvs., dar, de asemenea, încurajează aerul mai rece și mai consolidat, pe care motoarele îl adoră.


Infotainment 

Timpul cadrelor de infotainment este în general nou, așa că este rezonabil în cazul în care vă simțiți în urmă cu o mașină mai experimentată. Un alt cadru de interfață și difuzoare de ultimă generație, de ultimă generație, este o metodă simplă de a vă reenergiza condusul zilnic sau la sfârșitul săptămânii.


Cameră video pentru marșarier 

Alături de cadrele de infotainment, camerele de întărire au devenit, în ultima vreme, un standard al industriei. Oricum ar fi, atunci când folosiți o cameră de întărire, revenirea la oprirea în paralel și trecerea în spații înguste fără o cameră de întărire se simte ca o muncă autentică.


Monitorizarea informațiilor 

Indiferent dacă vă considerați capabil și convenabil în motorul mașinii dumneavoastră, diagnosticarea unei probleme explicite solitare dependente de lumina de verificare a motorului, larg inclusă, poate fi aproape de neconceput. Cadrele de observare a informațiilor vă țin la curent, caracterizând problemele în engleză simplă.


Pornirea de la distanță 

Încălzirea sau răcirea mașinii înainte de a vă urca în ea este o adevărată extravaganță. În orice caz, nu trebuie să vă deranjați cu un șofer individual la finanțe - tot ce aveți nevoie este un starter de bază cu telecomandă.


Monitorizarea presiunii în pneuri 

Indiferent dacă mergeți într-o drumeție lungă și dificilă de experiență sau dacă avansați prin intermediul condusului de zi cu zi, câteva lucruri pot dărâma o unitate ca o gaură de nivel sau moderată. Păstrarea PSI-ului corect în fiecare dintre cele patru colțuri nu este pur și simplu mai sigură, ci veți separa în plus o mai bună și din ce în ce mai sigură îngrijire și performanță de la anvelopele dvs. atunci când acestea sunt expandate în mod corespunzător.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire