Cel mai bun ghid pentru a-ți cumpăra mașina clasică de vis


Achiziționarea unui vehicul exemplar poate fi una dintre cele mai energizante cumpărături pe care le veți face vreodată, așa că merită să vă faceți temele. Vehiculele de colecție și de epocă pot fi costisitoare pentru a cumpăra, restabili și întreține.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui vehicul de întreprindere pentru a vă ciopârți singur sau a unui vehicul de prezentare complet restabilit, va trebui să faceți o alegere avizată și educată.


Cum să alegeți ce să cumpărați 

Există diverse alternative atunci când achiziționați un vehicul exemplar, însă înainte de a scoate carnetul de cecuri, este foarte bine să luați în considerare ce este direct pentru dumneavoastră.

- Fiți precaut cu privire la risc. Profitul pe vehicule exemplare poate fi problematic. Achiziționarea a ceva în mod esențial în lumina faptului că credeți că este o speculație decentă poate fi periculoasă, deoarece publicitatea vehiculelor de colecție este imprevizibilă. Comercianții experimentați vă vor dezvălui că un vehicul de colecție valorează doar atât cât va plăti cineva pentru el; "valoarea de carte" nu este o certificare. În cazul în care acest vehicul nu va fi pentru niciun motiv anume, centrați-vă în jurul automobilelor pe care ați fi bucuroși să le posedați și să le conduceți pentru o perioadă destul de lungă de timp.

- Decideți cum va fi utilizat. Gândiți-vă la ce trebuie să faceți cu vehiculul. Va fi condus zi de zi sau doar la sfârșit de săptămână? Preferați să o demonstrați? Va sta în garajul dumneavoastră sub o pânză și va fi utilizat rar?

- Stabiliți un plan de cheltuieli moderate. Fă-ți o idee prudentă despre ceea ce trebuie să cheltuiești și ține-te de ea. Nu uitați că activitățile de reconstrucție pot fi excepțional, costisitoare. În cazul în care achiziționați un fix-upper, este posibil să vă depășiți imediat planul financiar pe piese și lucrări. Un vehicul de afacere poate sfârși prin a vă costa în plus față de o formă mai scumpă, dar mai curată.

- Faceți o examinare. Asigurați-vă că verificați stimulentul normal de vânzare cu amănuntul pentru a obține un cost standard. Răsfoiți orice date pe care le puteți descoperi și verificați vânzările de automobile și consilierii de valoare pentru a vă ajuta să vă dați seama care este stima onestă pentru vehiculul dumneavoastră. Fiți suplimentar precaut atunci când cumpărați un vehicul pe Web. eBay are sfaturi excelente pentru a cumpăra un vehicul exemplar online .

- Verificați kilometrajul. La fel ca în cazul majorității vehiculelor de schimb, cu cât mai puține mile pe kilometraj, cu atât mai mult se presupune că vehiculul valorează mai mult. Încercați să nu ezitați să cumpărați un vehicul cu un kilometraj ridicat; asigurați-vă pur și simplu că acesta se reflectă în cost.


Examinarea vehiculului 

Evaluarea prudentă este vitală atunci când se achiziționează un vehicul excelent. S-ar putea să fie nevoie să utilizați o administrație de examinare. Sau, pe de altă parte, în cazul în care trebuie să o faceți fără ajutorul nimănui, iată câteva puncte interesante:

- Titlu clar: Verificați dacă vehiculul este înscris la vânzător sau dacă nu este înscris în niciun fel. Cheltuielile și pedepsele pot include cu adevărat în cazul în care trebuie să examinați și să solicitați un titlu de proprietate.

- VIN: Asigurați-vă că, dincolo de orice îndoială, VIN (numărul de identificare a vehiculului) de pe titlu coordonează eticheta VIN a autorității de pe vehicul. În cazul în care acestea nu se coordonează, este posibil ca acesta să fi fost implicat într-un accident real sau să fie fals sau furat.

- Interior: Originalul este ideal. Verificați dacă scaunele, tapițeria, elementele de identificare, radioul, tabloul de bord și sigiliile sunt deteriorate sau dacă nu sunt unice pe linia de producție. Găsirea și suplinirea acestora poate include cu adevărat.

- Exterior: Încercați să analizați vehiculul în lumină normală. Căutați starea vopselei, semne evidente și borduri care sunt nealiniate sau împiedicate. Urmele reale de sudură pot fi un indiciu al unei lucrări de închidere - conectarea porțiunii din față sau din spate a unui vehicul distrus la un vehicul după ce acesta a continuat să facă rău grav.

- Deteriorări cauzate de rugină: într-o oarecare măsură poate fi normal, însă în cazul în care segmente totale de secțiuni ale podelei sau ale plăcilor de caroserie sunt ruginite sau fac aluzie la reparații sau înlocuiri, ar trebui să fiți extrem de precaut. În cazul în care un expert nu a făcut corect reparațiile, există o posibilitate decentă ca rugina să revină.

- Testați mașina: Dacă vehiculul funcționează, este protejat și poate fi condus legal, scoateți-l la o tură. Este o șansă decentă de a verifica dacă există probleme semnificative. Fiți atenți la orice lucru ciudat, de exemplu, zgomote, scârțâituri și pocnituri. În cazul în care se simte liber la ocolirea virajelor sau la lovituri, ar putea exista probleme exorbitante ale suspensiei.


Protecție 

Partea șoferului este refăcută după specificațiile de stoc ale uzinei de producție, în timp ce partea călătorului este modificată cu grămezi de piese ostentative post-retail și caroserie personalizată.

Indiferent de vehiculul pe care îl alegeți este direct pentru dumneavoastră, veți avea nevoie de asistență pentru a-l asigura. Consultați programul nostru Antique/Classic pentru a vă familiariza cu tipurile de incluziune accesibile.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire