Cele mai bune mașini noi din 2020


În fiecare lună noiembrie, când începe sezonul expozițiilor auto, producătorii încep să prezinte vehiculele pentru anul model următor. Reviziile, reviziile și fiecare model nou împânzesc podelele sălilor de conferințe din Statele Unite. 

Anul acesta, Ford, Cadillac, Lexus și alții au modele noi și strălucitoare care ar trebui să vă provoace avantajul. Automobilele sport, automobilele extravagante și decapotabilele sunt doar o parte din noile vehicule care atârnă strâns pentru dumneavoastră. 


Fiecare model nou 

Prima noastră zonă acoperă fiecare model nou în parte. Aceste nume de modele nu au mai fost găsite în SUA până acum, sau au luat o pauză atât de lungă (ahem, Supra) încât ar trebui să fie complet noi. 

Anul de model 2020 va încorpora o altă gamă zapată, care este o ramură a Volvo, Tesla revenind la fundațiile lor de bază cu Roadster, și noi jocuri auto de la Toyota, Ford și Lexus, de asemenea, alții. 

În cazul în care sunteți un fanatic al vehiculelor distractive și rapide, veți prețui ceea ce este în magazin. Parcurgeți mai departe pentru a vedea toate cele mai bune vehicule noi, proaspăt scoase din cutie, din 2020. 


Polestar 

Volvo și-a schimbat în ultima vreme linia de vehicule Polestar de execuție în propria subimagine. În prezent, Polestar va începe, în sfârșit, să pună în mișcare primul său vehicul: o mașină de rasă încrucișată cu două module de intrare. Introdus inițial ca un vehicul de idee Volvo în 2013, Polestar 1 a crescut ca un lider imaginabil în mica vitrină de vehicule de elită jumătate și jumătate. 

Modelul complet nou evidențiază un motor pe benzină în față, două motoare electrice care controlează roțile din spate și un al treilea motor asociat cu motorul pe benzină. Acest mix face ca motorul să aibă 600 de tracțiune și un cuplu motor de 737 de lire-picioare. 

Modulul jumătate și jumătate va avea o rază de acțiune exclusiv electrică de 93 de mile. Deși nu coordonează domeniul de aplicare al unor vehicule electrice din clasamentul nostru, Volvo spune că este mai trasat decât domeniul de aplicare al unor alte vehicule jumătate și jumătate. Motorul de combustibil ar trebui să fie suficient pentru a proteja majoritatea șoferilor de a avea tensiune de gamă. 

Caroseria din fibră de carbon a lui Polestar 1 diminuează încărcătura vehiculului cu aproximativ 500 de lire sterline în comparație cu materialele obișnuite, cum ar fi oțelul și aluminiul. Această scădere a greutății îmbunătățește execuția și compensează bateriile copleșitoare din vehicul. 


Tesla Roadster 

Prezentat inițial la sfârșitul anului 2017, Tesla Roadster va stabili un punct de referință în materie de execuție pentru vehiculele electrice. Cel mai probabil, noul Roadster va face un zoom de la zero la 100 km/h în mai puțin de două secunde. Dați-mi șansa să compun din nou pentru populația generală din spate: Roadster va atinge 100 km/h în 1,9 secunde, după cum a indicat Tesla. Mașina electrică va avea o viteză maximă care depășește 250 mph și o rază de acțiune de 620 de mile. 


Toyota Supra 

Toyota a lansat o idee de vehicul numit FT-1 (Future-Toyota 1) în 2014. Stilul său energic a declanșat rapid considerații cu privire la o altă Supra. 

În prezent, la 21 de ani după ce marca japoneză a retras de pe stradă vehiculul lor de jocuri prețioase, Supra revine. Toyota a divulgat noul Supra la Salonul Auto de la Detroit, la mijlocul lunii ianuarie. 

Supra se face în apropiere de noul BMW Z4 2019. Atât Z4, cât și Supra vor fi lucrate la o uzină similară din Austria, în apropiere de tabăra de bază a BMW din Munchen, Germania. 

Noua Supra va fi alimentată de motorul turbo de 3,0 litri cu șase cilindri în linie de la BMW, care produce 335 de tracțiune și 365 de livre-picior de cuplu. O transmisie programată cu opt trepte este principala transmisie accesibilă. 

Chevrolet Corvette, care ar trebui să fie unul dintre adversarii fundamentali ai lui Supra, produce 455 de tracțiune de la motorul său de bază. Porsche Cayman produce 300 de tracțiune în designul său de bază.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire