Cele mai mari cinci mărci de mașini de epocă din lume

În prezent, în fiecare an sunt create în jur de 60 de milioane de automobile, dar ce credem cu adevărat despre fundalul istoric al mărcilor de vehicule pe care le vedem în mod constant pe străzi? De la un producător de motoare de pontoane la o fabrică de cereale revendicată de o familie în timpul anilor 1800, fiecare marcă de vehicul are propria poveste, înainte de a ajunge să fie simboluri notabile. Parcurgeți mai departe și găsiți cele mai bune cinci cele mai consacrate mărci de vehicule de pe planetă.

5-PeugeotPeugeot a fost înființată în 1803 de Jean-Pierre și Jean-Frédéric Peugeot și este, astfel, cea mai experimentată marcă de vehicule de pe planetă. Inițial, organizația Peugeot a fabricat procesoare de espresso, ferăstraie, curele de oțel și arcuri pentru industria ceasurilor, înainte de a trece la biciclete în 1830 și, în cele din urmă, la vehicule în 1882. Principalul vehicul al mărcii Peugeot a fost prezentat la Expoziția Mondială din 1889 de la Paris. Acest vapor cu trei roți nu este celebru pentru că a fost atât de proeminent la Expoziția Mondială, ci în plus pentru că a fost principalul vehicul care a fost condus în Italia în 1893. Cum? Un vehicul francez a fost primul care a parcurs străzile italiene? Cu adevărat, aceasta este situația! Gaetano Rossi, un bogat producător de materiale, a expediat vehiculul în Franța în 1892 și a fost transportat în anul următor la domiciliul său din nordul Italiei. De atunci, Peugeot a făcut progrese considerabile și continuă să se dezvolte.
4-Vauxhal


Vauxhall was established in 1857 by Scottish specialist Alexander Wilson in Vauxhall, London. Around then, Vauxhall was a producer of vessel motors and siphons before delivering fuel motors in 1894 when Wilson left the organization. The first Vauxhall vehicle was made in 1903 and cost a significant expense of 150 USD. This first vehicle, also called the 6CV was a solitary chamber machine that had just two forward apparatuses and no invert gear. Albeit more costly today than its unique 150 USD, Vauxhall is as yet an exceptionally well known decision among a large number of lovers.
3-Fiat


Fiat a fost înființată în 1899. Rămâne cea mai mare marcă italiană de vehicule și este incredibil de notabilă în toată Europa. Spre sfârșitul anilor 1910, Giovanni Agnelli, la acel moment supervizor senior, a vizitat uzina de prelucrare Henry Ford și a fost atât de intrigat de linia de generare încât, când s-a întors în Italia, a inițiat un cadru de creație similar la Fiat. Această abordare mai bună pentru livrarea vehiculului italian a determinat realizarea uzinei de producție Lingotto, care avea pe acoperișul său o imensă pistă de testare ovală.
2-Ford


Primul vehicul al lui Henry Ford a fost fabricat în 1886 și avea un motor modest cu patru motoare. Abia în 1903 a fost înființat Ford. În ciuda faptului că este unul dintre cei mai consacrați producători de vehicule de pe planetă, ceea ce a făcut Ford atât de renumit este avansul său progresiv în fabricarea pe scară largă a sistemului de producție mecanică. Acest stil de creație a implicat faptul că asamblarea vehiculelor era mai puțin costisitoare și putea fi vândută la o valoare mai mică, oferind unui număr imens de americani șansa de a poseda un vehicul doar pentru că. Crearea modelului T a eliberat numeroși americani care deja nu mai suportau să călătorească și a schimbat modul în care erau fabricate automobilele, dar și semnificația pe care acestea o aveau în spațiul public.
1-Rolls-Royce


Una dintre cele mai prestigioase mărci de autovehicule din industria auto de lux, Rolls-Royce a fost înființată în 1906 de Henry Royce, un arhitect de succes, și Charles Rolls, proprietarul primei afaceri cu autovehicule din Marea Britanie. Uniți împreună. În acest fel a fost adusă pe lume o asociație extraordinară. Mișcările Royce au avut realizări timpurii cu Silver Ghost, care a câștigat premiul "Cea mai bună mașină din lume", în urma doborârii câtorva recorduri. Silver Ghost s-a îndreptat de mai multe ori de la Londra la Glasgow, parcurgând succesiv o distanță uluitoare de 14.371 de mile și a doborât recordul pentru cea mai lungă călătorie constantă într-un vehicul solid și plăcut. Moves Royce, achiziționat în prezent de BMW, rămâne unul dintre cei mai apreciați producători de vehicule de pe planetă.Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire