Cerere de reparații

 


Înainte de orice reparație

 Cererea de reparație este un raport semnificativ pe care ar trebui să îl cereți carportului dumneavoastră auto înainte de fiecare reparație. Aceasta permite caracterizarea lucrărilor care urmează să fie efectuate la vehiculul dumneavoastră și măsura presupusă a acestora. De asemenea, ar trebui să demonstreze data, numele dumneavoastră, tipul de vehicul, kilometrajul afișat (valoros pentru a ști dacă atelierul de reparații nu a făcut un test de parcurs sau în cazul în care a utilizat vehiculul dumneavoastră pentru deplasări individuale...).

În cazul în care sunt necesare lucrări suplimentare, carportul trebuie să ia legătura cu dumneavoastră și să vă solicite autorizația cu o altă cerere de reparație pe care trebuie să o confirmați și să o semnați.

În caz de litigiu

 În cazul în care apare un litigiu, nu dumneavoastră trebuie să demonstrați că nu ați solicitat lucrări, ci carportul trebuie să demonstreze că a avut înțelegerea dumneavoastră.

Articolele încorporate în codul de utilizare găzduiesc pedepsele în cazul în care reparatorul a făcut o reparație la un vehicul fără să informeze clientul.

 Estimarea reparațiilor

O estimare a reparațiilor este o arhivă care arată costul normal al intervenției pe care doriți să o efectuați asupra vehiculului dumneavoastră. Este, în mod evident, valoros să aveți diverse declarații făcute de mai multe service-uri auto înainte de a finaliza lucrarea. Problema: din ce în ce mai multe carporturi auto plătesc declarațiile și nu prea avem nici cea mai vagă idee despre cantitatea de perioade lungi de muncă autentică pe care trebuie să o anticipăm.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire