Clișee de urmărire auto


Car pursues are the feature of all activity motion pictures in Hollywood. In case you're stressed over the resale cost when you plan on moving car in Abu Dhabi, never under any circumstance endeavor to copy these activity arrangements. These most cherished car pursue scenes may excite observe yet would you be able to escape from these car pursues alive in the event that they were genuine?

Mașina eroului 

În mod aproape inevitabil, eroul este atacat de un răufăcător fără mașină. Mai mult, gândiți-vă la ceea ce fac aceștia, fie aleg o mașină în mod arbitrar, o sparg sau încep să-l urmărească pe cel care face probleme, fie chiar iau mașina de la cineva. Sau, pe de altă parte, se întoarce legenda pentru a reface mașina fără nicio zgârietură? Niciodată.

În prezent, fie că aceste legende sunt tovarăși cu întregul oraș, fie că legea pur și simplu nu face nicio diferență pentru ei, deoarece ultima dată când am verificat că furtul de mașini era încă ilegal.

Strategia drumului cu sens unic 

Cei asociați cu urmărirea mașinilor se lovesc atât de ușor de un drum cu sens unic. Se pare că tot traficul care se apropie stă la pândă pentru ei cu scopul de a le ceda trecerea. Nu exclusiv este absolut ilegal, este o dovadă deplină că intenționează să dea cu piciorul în găleată, cu adevărat strigător la cer.

Explozii de mașini 

O urmărire de mașini este practic deficitară fără ceva de genul unor autoturisme care explodează în mijlocul "de fapt" nimănui. În special, scena de răsturnare și detonare, este în mod dependent o cerință de necontestat. Într-adevăr, chiar și cea mai mică atingere cu o altă mașină poate influența mașina să detoneze. Evident, este interesant de urmărit. Cu toate acestea, ici și colo sunt exagerate în măsura în care te poate face să te întrebi, a existat o defecțiune de asamblare cu această mașină?

Mașini de poliție - Cele mai afectate mașini 

Ați fi în stare să vă dați seama care sunt mașinile destinate să se întâlnească întâmplător și să izbucnească în flăcări? Una peste alta, este simplu, mașinile de poliție. Într-un fel sau altul, indiferent de momentul în care are loc o urmărire între polițiști și cel care face probleme, o tonă de mașini de poliție fie se lovesc, fie explodează, fie sunt complet strivite. Apoi, din nou, scandalagiul care are o mașină de lux își dă seama cum să scape, cu excepția cazului în care se oprește intenționat din motive necunoscute.

Obstacolele improbabile 

Nicio scenă de tamponare nu reușește fără ca mașina să se ciocnească cu standuri de produse organice contractate sau cutii de carton. Autoturismele pot traversa orice piedică în general fără să se enerveze și pur și simplu continuând mai departe urmărirea. Având în vedere toate acestea, dacă găsiți vreodată un camion de produse naturale, mașina dvs. va fi cel mai probabil devastată. De asemenea, mai mult decât provocatorii de necazuri, toată lumea din urmărirea mașinilor este, în mod progresiv, centrată pe anihilarea unui anumit lucru? Alimentația sănătoasă.

Conducerea nesăbuită 

Este un lucru să fii cel mai înspăimântător tip de șofer, însă oamenii pe jos sunt prin toate metodele într-o poziție proastă în aceste scene. Imaginați-vă, dacă oricare dintre aceste urmăriri de mașini ar fi fost reale, ce număr de oameni pe jos vor fi probabil răniți. O tonă dintre ei. În plus, făcătorii de probleme sunt un anumit ceva, dar în nici un caz eroul nu este în orice caz abundent îngrijorat de a lua mașina peste persoana pe jos care se plimbă în ciuda faptului că strada este liberă.

Poliția "secretă 

În cele mai multe scene de urmărire a mașinilor, poliția fie este pe drum, fie își are mașinile decimate, fie nici măcar nu apare în imagine. Două mașini o iau razna peste tot în oraș, distrugând proprietăți deschise și unde este poliția? Trebuie să aibă o gogoașă. Suntem siguri că dacă o astfel de urmărire de mașini ar avea loc în Dubai, Emiratele Arabe Unite, răufăcătorii nu ar avea unde să se ducă. Mai ales având în vedere că poliția din Dubai deține cele mai rapide mașini de patrulare de pe planetă.

Una peste alta, aceste filme sunt doar pentru distracție. De asemenea, noi, în ansamblul nostru, apreciem aceste scene, indiferent cât de hilare ar fi ele. Cu toate acestea, nu faceți niciodată cele de mai sus în EAU, altfel nu numai că veți primi amenzi grele pentru depășirea vitezei cu mașina, dar puteți fi și încarcerat.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire