Comparații auto Audi


Atunci când cumpărați un vehicul, va trebui să vă asigurați că vă place cu adevărat vehiculul, iar acest lucru implică faptul că va trebui să îl comparați cu alte câteva vehicule înainte de a-l cumpăra. Toate lucrurile luate în considerare, există o tonă de provocări intense disponibile, iar cu inovațiile care se îmbunătățesc atât de rapid, continuă să devină mai greu. Din fericire pentru dumneavoastră, grupul nostru a adunat o colecție acomodantă de articole de examinare a vehiculelor Audi pe care să le parcurgeți.


Audi A3 versus A4

În 2019, șoferii Danvers, Beverly și grupul de persoane din Massachusetts care îi cuprinde se vor confrunta cu o situație dificilă intrigantă: să descifreze contrastele dintre Audi A3 versus A4 și să vadă care demonstrație se potrivește nevoilor lor de conducere promptă. Așteptați!

Spunem "hold up" pe motiv că nu este o problemă atât de groaznică de avut, dacă stăm să ne gândim bine. Atât A3 2019, cât și A4 2019 oferă detalii de execuție, elemente de inovație și cadre de securitate care sunt, în toate scopurile, ieșite din comun. Dacă nu vă deranjează, conectați-vă cu noi astăzi în cazul în care doriți să testați oricare dintre cele două vehicule.


Specificații Audi A3 versus Audi A4

În cazul în care alegeți vehiculul Audi A3 2019, veți aprecia fie un motor TFSI® turbo de 2,0 l care transportă până la 186 de unități, fie un propulsor reproiectat care scoate 220 de tracțiune și 258 lb-ft de cuplu.

Apoi, din nou, în cazul în care alegeți vehiculul A4 2019, veți aprecia un motor turbo standard care este echipat pentru a produce până la 190 de putere, sau un model accesibil care bate cu ciocanul în casă 252 de cai putere.

După cum ar trebui să fie evident, ești pregătit în ceea ce privește puterea motorului - fără să ții cont prea mult de cel pe care îl alegi.


Caracteristicile inovației: 2019 A3 și 2019 A4

În ceea ce privește inovația, am dori să prezentăm diversele evidențe care sunt accesibile pe o gamă de modele Audi, inclusiv Audi A3 și Audi A4. Acestea sunt Audi MMI® și Audi connect®, evident.

Audi MMI®. Producătorii vă îndeamnă să vă gândiți la acesta ca la un instinct implicit. Asta pentru că vă oferă o comandă caracteristică de înclinație asupra aproape fiecărei părți a tehnologiei autovehiculului dumneavoastră, de la distracție și traseu, până la setările interioare și anumite elemente de rulare.

Audi connect®. Mai mult, cu această suită, producătorii vă îndeamnă să conduceți mai strălucit. De ce? Pe motiv că combinația Google Earth™ va pune lumea direct în spectacolul din habitaclu. Acest lucru implică date despre mișcare, obiective, climă, costuri de combustibil și acesta este doar vârful icebergului... Chiar ușor de accesat.


2019 Audi A3 Versus A4 Siguranță

În cele din urmă, dar cu siguranță nu în ultimul rând, vă vom oferi o diagramă a unei părți din tehnologia progresivă de bunăstare inteligentă pe care o veți descoperi pe Audi A3 2019 și Audi A4 2019. Acest tip de lucruri ar putea să vă cruțe viața.


Audi A3:

- Ajutor lateral Audi cu ajutor pentru traficul transversal din spate

- Audi dynamic path help (ajutor dinamic de traiectorie)

- Audi control versatil al călătoriei cu oprire și pornire

- Cadru de parcare în plus față de


Audi A4:

- Alertă de trafic încrucișat în spate

- Recunoașterea semnelor de circulație

- Audi versatile voyage control cu ajutor de supraîncărcare a automobilului

- Cadru cu cameră de vedere de sus

- Asistență activă pentru traseu

- Audi pre sense® back

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire