De ce investiția în mașini clasice este o idee bună?


Sunt vehiculele mari o speculație fierbinte? Se creează impresia că juriul încă nu a decis în această privință. Deși automobilele grozave au urcat într-un stimulent în cursul celor mai recenți 30 de ani, a pune resurse într-un motor exemplar nu este o abordare asigurată pentru a dobândi o carcasă mai bună decât media. De fapt, în cazul în care achiziționați vehiculul greșit, ați putea sfârși prin a pierde foarte mulți bani.

Foarte multe persoane sunt îndrăgostite frenetic de vechiul lor vehicul exemplar. Ferrari F40, Shelby 427 Cobras, Corvette Stingray și Aston Martin DB5 sunt în totalitate căutate după automobile de colecție, iar câțiva colecționari vor plăti o avere pentru modelul corect în starea ideală. Aceste vehicule sunt ultra-cool și vorbesc despre crema recoltei. În orice caz, ceea ce trebuie să vă amintiți este că vehiculul vechi actual este opera de artă de mâine. Acel bazin vechi de rugină care adună reziduuri și pânze de păianjen în șopronul de afară ar putea merita un colet peste 40 de ani - asta în cazul în care nu s-a făcut praf între timp.


O investiție volatilă 

Marea vitrină a vehiculelor este renumită ca fiind instabilă. Costurile au fost inundate la sfârșitul anilor 1980, un Ferrari F40 aducând aproape un milion la închidere, însă până la mijlocul anilor 1990, baza a ieșit de pe piață și costurile au scăzut cu până la 40%. Astăzi, un Ferrari F40 are norocul de a obține 800.000 de lire sterline pe piața liberă, și asta doar în cazul în care este în stare perfectă.

Cifrele comunicate de banca reginei, Coutts, dezvăluie că costurile vehiculelor exemplare au crescut cu 257% în 13 ani. Historic Automobile Group International este de acord. Aceștia garantează că costurile vehiculelor deosebite au crescut cu 12% numai în 2014. În orice caz, specialiștii avertizează că unele valori ale vehiculelor exemplare s-au stabilizat acum și este posibil să nu mai crească mult.

Problema cu aventura vehiculelor mari este că nu toate modelele sunt echivalente. Câteva vehicule recunosc incontestabil mai mult decât altele, așa că trebuie să vă cunoașteți automobilele înainte de a înghiți un exemplar vechi la vânzare. Vehiculele legate de filme sau de VIP-uri valorează mai mult. De exemplu, asociația James Bond 007 a susținut estimarea Aston Martin DB7-urilor. Lotus Elan sunt, de asemenea, o achiziție strălucită, din cauza asociației Avengers. Orice vehicul exemplar legat de Steve McQueen merită o mentă, Ferrari 275 GTB al acestuia obținând 6 milioane de lire sterline la vânzare în 2014.

Penuria influențează estimările vehiculelor mari. Vehiculele exemplare mai rare vor fi, în general, progresiv de importante. Un Ferrari 335 Sport Scaglietti 335 Sport Scaglietti din 1957 s-a vândut pentru un șocant 25 de milioane de lire sterline din fiecare 2016. A fost unul dintre cele doar patru, însă în plus a avut o istorie mare, fiind condus de Stirling Moss la Le Mans.

Marii specialiști financiari în vehicule teoretizează în plus care dintre modelele actuale sunt operele de artă de mâine. Un mare Mark 1 Golf GTI din anii '80, un vehicul infam "kid racer", va aduce până la 15.000 de lire sterline dacă este în stare perfectă. Mai există o mulțime de astfel de automobile, însă autoritățile nostalgice le prețuiesc la maxim.

În contrast cu diferite tipuri de risc, vehiculele exemplare sunt o recomandare nesigură. Specialiștii financiari întreabă în mod regulat care sunt randamentele schimbului CFD în contrast cu vehiculele deosebite, iar Google vă va compensa cu o abundență de articole contradictorii. Deși cu schimbul CFD nu pretinzi niciodată cu adevărat avantajul, în cazul în care achiziționezi un vehicul grozav, ar trebui să plătești costurile de capacitate la fel ca și diferite cheltuieli de posesie, de exemplu, protecția și asistența, așa că nu uitați acest lucru înainte de a achiziționa un vehicul exemplar la preț redus.

Mașinile consumatoare de benzină din ziua de azi ar putea merita o avere peste 30 de ani, când motorul cu ulei va fi înlocuit de vehicule electrice productive din punct de vedere al vitalității, așa că, în cazul în care pretindeți un motor vechi, băgați-l într-un garaj și urmăriți cum își recunoaște stima.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire