Ford intenționează să renunțe la vânzarea de vehicule în America de Nord


Peste ani, Ford se așteaptă să renunțe la a mai transporta o mare parte din vehiculele sale în America de Nord. Acest aranjament ar lăsa doar Mustang și viitorul Focus Active ca fiind principalele vehicule convenționale pe care le va muta, în timp ce hibrizii, SUV-urile și camioanele vor constitui ceea ce a mai rămas din gama sa. Vestea a fost descoperită brusc în cea mai recentă descărcare de gestiune trimestrială a Ford legată de bani și a lăsat numeroase întrebări și iată răspunsul la aproximativ una dintre ele.

 Portage va încheia crearea pe Focus în mai 2018, Taurus în martie 2019 și Fiesta în mai 2019. Fusion-ul de dimensiuni medii va mai rămâne ceva mai mult.

În ceea ce privește viitorul Focus Active, începând din acest moment, vehiculul va fi amasat în China și importat în Statele Unite.

CEO-ul Ford a răspândit un plan de scădere a costurilor la sfârșitul anului 2017. Acest aranjament prevede ca Ford să reducă cheltuielile de lucru cu 14 miliarde de dolari. Separarea mașinilor și a vehiculelor mici scutește Ford de aproximativ 5 miliarde de dolari.

"Vom consolida piesele solide ale afacerii noastre și vom aranja în mod concludent cu teritoriile care distrug stima", a declarat Hackett. "A fost orice, dar nu dificil să recunoaștem ce se întâmplă și ce trebuie să facem în acest sens. Poate că strângerea de mână care a existat în afacerea noastră nu mai există. Începem să înțelegem ce avem de făcut și să clarificăm alegerile acolo."

Se pare că și situația financiară a organizației se îmbunătățește. Veniturile au crescut cu 7%, ajungând la 42 de miliarde de dolari, mai mult decât dimensiunile din 2017, Ford câștigând 1,7 miliarde de dolari în principalul trimestru din 2018, o expansiune de 9%.

Putem lăsa articole [și] piețe. Vom face acest lucru. Această activitate a prins cu adevărat picior de plecare. Am aruncat o privire la fiecare piesă a afacerii. Este o încercare excepțional de halucinantă. Suntem hotărâți să întoarcem această afacere în mod direct prin întreaga organizație. Există mai multe lucrări care sunt în curs de desfășurare."

Ocupațiile sale rezonabile vor fi pierdute din cauza scăderii numărului de automobile, însă majoritatea liniilor de generare vor fi, de asemenea, retehnologizate pentru noile vehicule. Portage pariază totul pe hibrizi și SUV-uri, care ar trebui asamblate undeva.


Ford Motor Co. își va elimina mașinile convenționale în America de Nord 

Portage Motor Co. a declarat că va renunța la producția de automobile pentru piața nord-americană, cruțând Mustang și Focus Active. Constructorul auto intenționează să elimine cinci dintre vehiculele sale pentru a se concentra pe SUV-uri, camioane și hibrizi. Dan Neil expune despre vehicule pentru Wall Street Journal. El a discutat despre motivul pentru care constructorii americani de automobile, precum Ford, mizează cu entuziasm pe vehiculele enorme. Neil spune că totul se referă la beneficii. SUV-urile și camioanele au margini mai mari decât vehiculele și hatchback-urile. "Știți, constructorii de mașini afirmă în mod constant că fabrică ceea ce au nevoie indivizii. Oricum ar fi, ei nu observă niciodată modul în care ard miliarde de dolari pentru a le dezvălui ceea ce au nevoie. Nu numai că cumpărătorii și-au dorit imediat un camion care să fie la fel de mare ca o casă. Nu, aceasta a fost o procedură constantă. Mai mult decât atât, a fost împinsă de producătorii de automobile, practic, având în vedere faptul că echivalenții mai mari beneficiază mai mult." 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire