INDUSTRIA AUTO BRITANICĂ REVENDICĂ UN ACORD DE BREXIT


Din cauza incertitudinilor legate de Brexit, investițiile în industria auto britanică încetinesc la aproape 50% în 2018.

Dezvăluie cifra; liderii industriei creează o problemă pe o pledoarie sinceră că avem nevoie de un acord.

În ciuda întregului sprijin inițiat de parlamentul și guvernul britanic, potrivit purtătorului de cuvânt, șefii din domeniul auto sunt evidenți asupra unui lucru.

Nimic nu s-a schimbat de la referendumul din 2016 pentru a se asigura cu privire la așteptările lor de investiții în Marea Britanie și sunt dincolo de supărare față de legiuitori.

Printre multiple alte probleme, industria a subliniat absența progreselor în semnarea acordurilor de liber schimb avantajoase cu națiuni precum Coreea de Sud și Japonia, de care Marea Britanie se bucură în prezent prin intermediul UE, dar care vor fi pierdute automat după un Brexit fără acord.

Directorul executiv al SMMT (Society of Motor Manufacturers and Traders), Mikes Hawes, a părăsit cea mai mare parte din reticența și politețea anterioară a industriei în ceea ce privește discuțiile pe marginea politicii, cu susținerea acordului încheiat de Theresa May cu UE, dacă pentru că pare să nu fie o opțiune excelentă.

El a dezvăluit cifrele actuale privind producția și investițiile în lanțurile de aprovizionare și în fabricile de automobile din Marea Britanie, Hawes a spus că nu a fost considerată o imagine bună și a reafirmat că "nici un acord" pentru industrie și că toate formele de Brexit au fost un exercițiu de limitare a daunelor.

Niciun acord nu poate adăuga mai mult de două treimi din comerțul global al industriei auto din Marea Britanie sub amenințare, a mai declarat el.

SMMT a observat că investițiile în acest sector au coborât în acest an - la aproximativ jumătate față de 2017 (46,5%), la doar 588,6 milioane de lire sterline, printre toate temerile privind perspectivele comerciale viitoare ale Regatului Unit cu UE și alte piețe globale principale după 29 martie.

Dl Hawes a declarat: "Investițiile au stagnat".

Industria auto, influențată de colosul transnațional în care sunt implicate BMW, Honda, Tata, Toyota și Nissan, în timp ce așteaptă să se uite la ceea ce are loc în continuare.

Dl Hawes a informat că aceste firme au găsit procesul exasperant și a declarat că unii dintre miniștri au fost de susținere și că Theresa May "a înțeles", ei sunt dezamăgiți de lipsa de politică.

Un minim de cinci ani pentru trimestru, producția de mașini o Marea Britanie a coborât 9.1 la sută la 1.52 milioane de unități în 2018. Cu opt mașini exportate din 10, cererea fragilă pe mai multe piețe care implică China, Marea Britanie, zona euro are o producție mizerabilă.

Există o confuzie cu privire la amestecul de mesaje din partea guvernelor cu privire la motorina adăugată la problemele industriei și noua cifră oficială de consum de combustibil. A fost a doua scădere anuală succesivă, în condițiile în care sectorul se confruntă cu diferite provocări.

În ultimii ani, există aproximativ un al treilea nivel și este chiar a zecea parte a cifrei care se lucrează în productivitatea mașinilor după un dezastru economic.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire