INVESTIȚIE ÎN PLATFORMA CHINEZĂ DE MAȘINI SECOND-HAND PRIN INTERMEDIUL SOFTBANK

 


Vrei să știi cum să investești în platforma auto chineză? Prin inovații continue pe platformele de date, servicii și produse, Chehaoduo a redus barierele în calea achiziționării unei mașini noi și pentru clienți.

Investitorii Woo sunt incluși în startup-urile chinezești. Există o nouă experiență în țară ca un nou val de creștere prin intermediul unor startup-uri care au creat atenția giganților de investiții similare cu Tiger Global, Tencent și SoftBank. Platforma de tranzacționare a mașinilor Chehaoduo Group din China, compania principală a pieței online pentru vehicule second-hand Maodou.com și Guazi, este cea mai recentă care se alătură listei startup-urilor în creștere care solicită cele mai importante oferte de investiții. Inițiativa a declarat o finanțare de 1,5 miliarde de dolari din partea SoftBank Vision Fund.

ELIMINAREA INTERMEDIARILOR:

Când vine vorba de a vorbi despre ultimii trei ani, Chehaoduo devenise principala platformă din Chin pentru serviciile de vânzare cu amănuntul de automobile în sectorul mașinilor second-hand.

Deși este o platformă de tranzacționare a mașinilor online, startup-ul începe să vândă vehicule second-hand.

Platforma sa face legătura între vânzătorii de mașini individuale și cumpărătorii care ajută la eliminarea intermediarilor, împreună cu achiziționarea rapidă a vehiculelor second-hand.

Inițiat în 2014 de către Haoyong, grupul cu sediul în Beijing face o combinație aprofundată de tehnologie de inteligență artificială și analiză de date pentru punerea în aplicare a evaluării standardizate și stabilirea prețurilor mecanismului de inteligență pentru piața foarte nereglementată și fragmentată a mașinilor uzate din China.

Pe lângă acestea, cu o inovare continuă pe platformele de date, servicii și produse, grupul a redus remarcabil barierele în achiziționarea de mașini noi pentru consumatori.

Implică cele mai recente modele în achiziționarea avansului, organizând bucla închisă de servicii auto de mașini noi, mașini second-hand și servicii de aftermarket prin intermediul a aproape 600 de magazine care au aspectul fizic și realizând un sistem combinat de vânzare cu amănuntul modern bazat pe date.

DEȚINEȚI O MAȘINĂ MAI BUNĂ:

Directorul executiv al grupului Chehaoduo, Mark Yang, afirmă că industria auto mondială cunoaște modificări excepționale și odată cu aceste modificări apar și cele mai favorabile oportunități. Aplicațiile de inteligență artificială și big data reprezintă factorul principal pentru reformarea retailului auto în China, grupul Chehaoduo este promis pentru promovarea îmbunătățirii industriilor prin modificările tehnologice și inițierea noului motor pentru a conduce viitorul retailului auto în China.

Viziunea unui startup este de a ajuta familiile din China să fie capabile să dețină o mașină mai bună, potrivit lui Yang.

Sprijinul Fondului Vision ajută la consolidarea bazei de capital a grupului, împreună cu capacitatea de a crește potențialul de inovare Al și big data. Toate acestea se pot aplica întregului lanț valoric al comerțului cu amănuntul al automobilelor, serviciul, iar infrastructura întregului sector va fi din nou construită prin experiența clienților, promovarea progreselor continue în eficiența serviciilor și inovarea tehnologiei de date, a adăugat Yang.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire