Mituri despre condus descoperite


These days there continually appears to be a riding delusion doing the rounds on social media but that’s precisely what a lot of them are — myths.
To assist you in sorting the using laws from the fake news, we’ve put together some definitive answers to a few of the most frequent motoring unknowns out there,

 Este ilegal să mănânci și să conduci?

 Nu, acum nu mai este ilegal să devorezi în timp ce conduci.

Cu toate acestea, dacă vă distrageți atenția în timp ce luați o gustare la volan, poliția ar trebui să vă urmărească penal pentru conducere neglijentă dacă se gândește că nu mai manipulați în mod necorespunzător vehiculul, infracțiune care constă într-o amendă pe loc.

Luarea unui cheeseburger la drive-thru ar putea, în plus, să vă vadă periclitat de o situație fantastică dacă sunteți prins folosind smartphone-ul mobil pentru a plăti în timp ce motorul este în funcțiune.

 Este ilegal să bei la volan?

 La fel ca și mâncatul la volan, a lua o înghițitură de apă sau de espresso în timp ce îl folosiți nu mai este ilegal. Cu toate acestea, s-ar putea să dorească să ridice aceeași pedeapsă de neatenție folosind dacă sunteți acuzat că ați fost distras.

Este unele situații, poate fi mai periculos să nu aveți o băutură în vehicul cu dumneavoastră. Oamenii de știință de la Universitatea Lough borough au observat că utilizarea în timp ce este deshidratat poate fi la fel de periculoasă ca și conducerea sub influența alcoolului.

Deshidratarea poate motiva o pierdere de concentrare și poate duce la somnolență și la timpi de reacție mai lenți. Dacă plecați într-o călătorie de lungă durată, mai ales pe vreme caldă, țineți la distanță deshidratarea prin transportarea unei sticle de apă în mașină.

Este ilegal să fumezi și să conduci?

Fumatul în timp ce conduceți nu este ilegal în sine, însă, la fel ca și mâncatul și băutura, dacă acest lucru vă distrage atenția în spatele volanului, ar trebui să vă confruntați cu o acuzație de conducere neglijentă.

Totuși, dacă călătoriți cu pasageri cu vârste sub 18 ani, este ilegal să fumați în mașină, ca urmare a unor modificări recente ale legii care urmăresc să protejeze tinerii împotriva fumatului pasiv. În timp ce militanții pentru fitness au salutat legislația, s-a descoperit, în urma unei solicitări de informații, că majoritatea forțelor de poliție nu aplică legea.

Este ilegal să ai o lumină aprinsă într-un vehicul în timp ce conduci?

Nu există nicio reglementare care să interzică utilizarea cu luminile interioare aprinse. Dar dacă un ofițer de poliție vă trage pe dreapta și consideră că lumina interioară vă distrage atenția, este posibil să vă ceară să o opriți sau chiar să vă acuze de conducere neglijentă.

Și nu trebuie să fie o distragere a atenției nici pentru dumneavoastră. În cazul în care se consideră că lumina este remarcabilă sau că distrage atenția celorlalți participanți la trafic, în special a celor care circulă în spatele dumneavoastră, este posibil să fiți, de asemenea, acuzat.

Este ilicită prezența băuturilor alcoolice deschise într-un vehicul?

 Nu. În SUA, nu este ilegal ca un pasager să consume alcool în timp ce este condus, deci, implicit, nu este ilegal să aveți recipiente de alcool deschise în mașină, cu excepția cazului în care supravegheați un șofer începător.

Prima lege privind alcoolul pe care trebuie să o rețineți este legea britanică privind conducerea sub influența alcoolului, care prevede că puteți conduce numai dacă nu depășiți limita națională de alcoolemie la volan, în caz contrar riscați amenzi mari și o interdicție de a conduce.

Este ilicit să conduci cu căștile pe urechi?

 În timp ce nu există o lege unică care să spună cu adevărat că nu este o închisoare pentru a alimenta în timp ce purtați căști, este în mod vizibil nerecomandat datorită faptului că poate fi periculos.

Nu numai că ar trebui să vă vedeți acuzat de conducere riscantă, piesa tare ar trebui să renunțe în plus la a vă auzi sirenele automobilelor de urgență, avertismentele de trecere de grad, alți utilizatori de bulevard și pietoni care se apropie de vehiculul dvs.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire