Pași pentru a cumpăra o mașină clasică


Această listă a celor mai bune 5 cumpărături auto tradiționale pentru recomandări nu face decât să zgârie podeaua în opera de artă de a descoperi mașina potrivită. Cu toate acestea, dacă mergeți mai departe cu aceste cunoștințe minime, șansele de a face o achiziție excelentă se vor amplifica foarte mult în favoarea dumneavoastră.

Cumpărați automobilul de primă clasă pe care poate că vi-l puteți permite,
Varietatea o greșeală este de a face alegerea dvs. de cumpărare cu un centru de atenție mai mare pe taxa față de un centru de atenție asupra calității și valorii. Foarte puține ființe umane pot veni cu bani pentru greșeala unei achiziții de "mașină proastă". Costul reparațiilor, timpul pierdut, suferința și dezamăgirea profundă sunt lucruri pe care trebuie să le evitați. Realitatea este că o taxă corectă nu învinge în niciun caz o mașină teribilă. Este aproape întotdeauna mai puțin costisitor și mai mare pe termen lung să achiziționați un vehicul satisfăcător pe care poate că vi-l puteți permite. Acestea fiind spuse, permiteți-mi să spun, de asemenea, că un preț mai mare nu este acum întotdeauna sinonim cu excepțional sau valoare

Să știi cum să iei în considerare o serie de atribute excepționale și de taxe ale unei mașini tradiționale.
Cantitatea a doua de greșeli constă în a nu mai ști că poate exista o diferență masivă în ceea ce privește plăcerea și taxa de la o mașină tradițională la alta și, din acest motiv, a nu mai înțelege cum să ia în considerare aceste diferențe. Eu numesc aceste diferențe "atribute de calitate". Există în plus "alte diferențe" de la un automobil la altul care nu au nimic de-a face cu calitatea, dar care influențează semnificativ valoarea (le numesc "atribute de valoare"). În lumea motoarelor istorice, nu este aproape deloc o comparație "măr la măr". Automobilele care par aproape la fel pentru un ochi neavizat pot avea diferențe ușoare sau considerabile care contează atât în ceea ce privește calitatea, cât și valoarea. Înțelegerea magnitudinii atât a atributelor de satisfacție, cât și a celor de valoare este esențială. În acest caz, nu există, sincer, niciun înlocuitor pentru cunoștințe, care, în general, vin doar din experiența semnificativă.

Trebuie să începeți cu un automobil exact pentru a obține mașina potrivită.
A treia cea mai frecventă greșeală este aceea de a considera că, cu mult timp și bani, se poate lua o mașină frumoasă și negativă și o poți transforma într-un vehicul excelent. Dar, în cele mai multe cazuri, nu depinde de banii cheltuiți; unele motoare tradiționale nu vor fi niciodată mai presus decât o rablă subtil deghizată. Pe de altă parte, o mașină cu oase exacte (o mașină potrivită) poate fi cu adevărat readusă mai jos la viață, dar rareori, dacă nu chiar niciodată, merită pe termen scurt. De obicei, timpul și banii care îngrijorează căi depășesc cele mai bune estimări ale fiecăruia. Așadar, dacă mergeți pe această cale, fiți organizat să fiți cu susul în jos din punct de vedere financiar în mașina visurilor dumneavoastră (cel puțin pentru un sezon) ..... Pot să presupun sute de investiții care sunt mult mai instabile și, în niciun caz, nu oferă plăcerea care vine cu proprietatea esențială a unei mașini. Rețineți doar că, cu cât este mai mare automobilul cu care începeți, cu atât mai mare va fi vehiculul cu care veți sfârși.

Aveți așteptări rezonabile și aveți răbdare.
A patra cea mai frecventă greșeală este aceea de a cumpăra un vehicul tradițional fără a avea o idee clară despre modul în care acel autoturism va corespunde "așteptărilor" dumneavoastră. Permiteți-mi să mă extind..... Mulți începători și chiar consumatori repetați regiune așteptări nerealiste privind experiența auto tradițională. În timp ce unele motoare sunt mai bune decât altele într-un număr destul de mare de categorii, folosind o definiție, nici unul dintre ele nu poate satisface așteptările nerealiste. Educați-vă cu accent pe vehiculul sau vehiculele care vă atrag cel mai mult. Alăturați-vă unui club și ajungeți să înțelegeți proprietarii de automobile. Puneți întrebări și, dacă este viabil, conduceți-le mașinile. Acest interes este plin de oameni grozavi, dintre care mulți vor face tot posibilul să vă ajute să formați automobilul visurilor dumneavoastră.
 Răbdarea nu mai este doar o virtute. Este un ingredient chintesențial pe care ar trebui să îl posedați în timp ce vă căutați mașina visurilor dumneavoastră. De asemenea, este esențial să separați "visul" de "mașină". Motoarele vechi de 50 de ani pot aduce o plăcere remarcabilă, dar trebuie să fii mulțumit material cu realitatea că sunt mașini făcute de oameni care au probleme de dificultate în orice moment.
În primul rând, începeți cu lista de mai jos pentru a vedea în ce "categorie de proprietari" vă puteți încadra fantastic. Acest lucru ar trebui să se dovedească util în plasarea așteptărilor dvs. și, astfel, să vă ajute la conturarea "achiziției țintă".

Îi clasific pe proprietarii de vehicule tradiționale în șase categorii fundamentale :
(Înțelegeți că pentru fiecare clasă de tip de proprietar, există o mare varietate de mașini care se potrivesc mai bine sau mai rău cu acea categorie).

- Cu toate acestea, proprietarii pasivi care simt o oarecare plăcere de a deține un vehicul tradițional nu mai sunt activi în comunitatea mai largă a culturii vehiculelor. Aici, posesia este influențată folosind la fel de multe motive aleatorii pe cât de multe vehicule există pentru a deține.
 - Șoferii potriviți care preferă în mod regulat să acumuleze timp la volan și pot visa chiar la călătorii prelungite pe stradă. Aici există, de obicei, o legătură solidă cu un anumit tip de vehicul care oferă o experiență unică pe bulevard.
- Arată oamenilor din domeniul auto care își concentrează adesea atenția asupra călătoriei lor în jurul evenimentelor de expunere a vehiculelor. Aici, plimbarea echipajului este extraordinar de apreciată locul în care satisfacția posesiei poate fi expusă pentru a fi văzută de toți.
 - Colecționarii care sunt orientați spre finanțare suplimentară și care nu forțează adesea, dacă nu chiar niciodată, vehiculele. Cel mai bun scop al acestora este o renovare pentru a păstra cea mai mare valoare. Aici motivația poate fi la fel de mult una monetară ca și dragostea pentru frumusețea originală a mașinilor.
- Oameni hardcore care, fără îndoială, iubesc "tot ceea ce înseamnă" vehicule tradiționale asociate fără o loialitate constantă reală față de o companie. Aici, punctul central este următoarea experiență de subcultură auto sau achiziția ulterioară de mașini. La fel ca toate tipurile de proprietari de mai sus, oamenii hardcore "pot combina în și din" fiecare echipaj, dar sunt, fără îndoială, cei mai obsedați de stilul de viață al culturii vehiculelor. ....... Aceasta este clasa în care mă încadrez eu. 
- Proprietarii începători care sunt, în mare parte, noi pentru vechea mașină, călătoresc cel puțin în mod "practic". Acesta este sângele nou care este esențial pentru acest hobby. Cei mai mulți dintre aceștia vor ajunge să aparțină iubitorilor de existență și ar putea, de asemenea, să migreze prin câteva dintre cele cinci clase de top până când își vor descoperi în cele din urmă zona.

Faceți diligența necesară înainte de a vă cheltui banii câștigați cu greu.
Stați departe de obiectele luminoase. A cincea greșeală care se repetă frecvent prin utilizarea chiar și a cumpărătorilor experimentați este cumpărarea unui automobil fără suficiente date și expertiză "exacte" despre vehiculul în sine sau despre sărbătoarea care reprezintă vehiculul. În primul rând, permiteți-mi să recunosc că acest lucru poate fi extraordinar de greu sau aproape imposibil atunci când mașina se află la o distanță mare. Este și mai dificil atunci când vânzătorul nu mai este capabil sau, eventual, nu mai dorește să depună la dispoziția dumneavoastră circumstanțele corecte sau autenticitatea vehiculului. Recomandarea mea este să vă îndepărtați de un automobil care este reprezentat prin intermediul oricărei persoane care nu este destul de înclinată pur și simplu și temeinic în măsură să vă furnizeze faptele și remediul pe care îl căutați. Din nefericire, mulți vânzători sunt necinstiți sau lipsiți de cunoștințe sau ambele.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire