Sfaturi pentru repararea mașinii dvs.


Aceste călătorii vă permit să limitați riscul de litigii cu garajul dumneavoastră atunci când vă reparați mașina. În orice caz, folosiți comparația pentru a găsi un garaj auto bun.

Iată câteva probleme frecvente cu care se confruntă automobiliștii:

1- Deplasările forțelor de muncă ale garagistului : notați numărul de kilometri reali pe care îi are vehiculul dvs. înainte de a-l lăsa în garaj.

3-Pentru reparații semnificative, este mai inteligent să faceți câteva declarații în câteva carporturi auto distincte (carport omologat, carport autonom, carport special tip focus Feu Vert, ...). De asemenea, puteți aranja un indicator de reparații pentru a localiza costul normal al pieselor și al lucrărilor pentru ca reparația să fie finalizată.

4-Schimbarea inutilă a pieselor: dacă nu sunteți sigur că reparațiile propuse de mecanic sunt esențiale, nu ezitați să cereți părerea unui expert independent. Acesta vă va oferi un punct de vedere obiectiv cu privire la ceea ce este necesar și ceea ce nu este. Tarifele variază de obicei între 100 și 150 $.

5-Imprimați cu mici markere vizuale (cu un stilou permanent sau cu o șurubelniță) șuruburile și elementele de fixare care trebuie deșurubate în timpul reparațiilor. Veți avea posibilitatea de a urmări că piesele au fost demontate.

6-Obțineți câteva informații despre avansul imaginabil al unui vehicul de grație. Cândva, în trecut, practic metodică pentru reparații îndelungate, proprietarii de garaje de mașini ezită astăzi să împrumute vehicule. Unii dintre ei oferă ceva mai mult decât închirierea vehiculului, un cost suplimentar care se adaugă la pătură.

7-Indicați în mod constant că trebuie să adunați piesele utilizate din carportul dumneavoastră. Piesele sunt proprietatea dumneavoastră, vă rezervați privilegiul de a da în judecată sau de a recupera, mai ales în cazul în care aveți o incertitudine cu privire la reparațiile făcute de carport. Un caz special, intervențiile care au loc în cadrul garanției producătorului.

În cazul unor probleme:

Aceste sfaturi sunt utile pentru a menține o distanță strategică față de problemele de taxare suplimentară sau de reparații neefectuate. În orice caz, ce să faci dacă ar trebui să se întâmple o apariție de reparații slabe, dacă vehiculul este în continuare în pană sau avariat?

Necesitatea rezultatelor

Carportul este dependent de un angajament de rezultat, Dacă aveți probleme în urma unei reparații a vehiculului, puteți trimite o scrisoare cu confirmare de primire către carport, dezvăluindu-i problema și menționând o reparație a vehiculului dvs. în detrimentul său. De asemenea, acesta ar trebui să vă despăgubească pentru toate costurile cauzate: închirierea unui vehicul, taxe de master, ...

Obligația de tutelă

Garagistul este, de asemenea, supus unui angajament de pază a vehiculului dumneavoastră. Dacă sunteți victima unui furt sau a unui act de supraveghere defectuoasă asupra vehiculului dumneavoastră în timpul imobilizării la garagist, acesta trebuie să vă despăgubească...

În caz de litigiu

-Faceți recunoaștere a reparațiilor vehiculului sau a problemelor constatate de către un maistru auto (de preferință gratuit), la vederea tehnicianului auto sau a maistrului său.

-Întoarceți o scrisoare cu confirmare de primire la garaj, detaliind problemele și anexând solicitările dumneavoastră.

-Contactați afilieri de cumpărători care vă pot sprijini.

-În cazul în care nu se ajunge la nicio înțelegere, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă, aveți posibilitatea de a acționa în instanță.

Faceți singur reparațiile

În cazul în care aveți nevoie să vă scutiți de muncă și sunteți priceput la toate meseriile, puteți face singur reparațiile, urmând rubricile din revista de specialitate a autovehiculului dumneavoastră sau pornind spre un autoportret din apropiere. Pentru a economisi mult mai mult la valoare, achiziționați piesele de pe internet sau dintr-un vehicul.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire